Kyllä täällä pyykkiä tuntuu riittävän vaikka nykyään täällä isännän kanssa enää kahdestaan asutaankin. Mattoja, petejä, peittoja ym. saa olla koko ajan pesemässä. Vaikka noita koiriakin olen pessyt tämän tästä niin silti sohvalla olevat shaalit ja fleecepeitot alkaa haista koiralle muutamassa päivässä. Viimeviikolla pesin autossa häkissä olevat kaksi karva-alustaa ja sen että ne lauantaina takaisin autoon laitoin niin jo Riine oksensi ne Porvoon reissulla. Eipä tuo nykyään koskaan enää autossa oksentele niin tietty nyt heti, kun oli puhtaat karvat alla. Nyt alkaa olla jo hankalaa pyykkejä kuivatella kun ei niitä saa kunnolla ulos.

Parissa päivässä on koivuista lähtenyt lehtiä oikein urakalla ja piha on jo lehdistä keltaisenaan. Isoja koivuja on tontilla monia ja niissä on näin syksyllä kova homma, lehtiä nimittän on kymmeniä kottikärryllisiä. No pakkohan se on taas pikkuhiljaa niitä alettava haravoimaan ja pihaa laittamaan talvikuntoon muutenkin. Viimeiset kesäkukat alkaa kohtapuoliin olla tiensä päässä ja nekin saa heittää pois.

Itsellä tuntuu olevan kamala väsymys aina vaan, eikä tuleva pimeys ainakaan asiaa yhtään helpota. Kaikenmoista pilleriä ja pulveria on kokeiltu, ei vaan tunnu mikään auttavan...

Murto-osa meidän pihan koivuista. Ei lopu hommat syksyllä ihan heti, plääh.

DSC01589-normal.jpg