Eilen oli taas rankka päivä. Aamupäivällä lähdettiin kaverin kanssa ajelemaan kohti Imatraa ja Riinen luonnetestiä. Autossa istumista viitisen tuntia ja paikan päällä seisoskelua muutama tunti, rankka reissu. Riinen testihän meni muuten aika ok, mutta  ne ainaiset toimintakyky ja taisteluhalu taas kerran meikäläisen koiralla miinuksilla. Loppupisteet + 70, laukauskokematon, hylätty. Tuomari kovasti kehotti viemään Riinen uudelleen testiin jossain vaiheessa, niin rimaa hipoen eilinen meni. Tällä hetkellä tuntuu etten sitä uudelleen testaa, mutta katsotaan muuttuuko mieli jossain vaiheessa. Oikeastaan ei kummemmin edes harmita tuo hylky, Riine on kuitenkin tässä kaikessa normielämässä toimiva ja varma koira. Ei ole koskaan tullut sellaista tilannetta vastaan, ettei se olisi jostain asiasta selvinnyt saatika mitään tilannetta erityisemmin pelännyt. No tulipahan käytyä :)

Tuomariin tutustumista..

003.jpg

hyökkäys...

014.jpg

Kelkka tuotti ongelmia, sen sijaan pimeästä huoneesta selvisi hienosti...

010.jpg

Tänään tuli taas viikon tauon jälkeen käytyä salilla ja olihan taas vaikeaa. Selkä rutisi ja paukkui, tuntui ettei mitään liikettä ollut oikein hyvä tehdä. Keskivartalon lihakset pitäisi saada erityisen hyvään kuntoon ennen leikkausta, mutta juuri niiden harjoittaminen tuottaa tuskaa ja tuntuu pahalta. Tosin selkä on nyt erityisen kipeä muutenkin eilisestä johtuen.

Terrassa poikkesin aamulla hakemassa koiranruokaa ja samalla tarttui mukaan muutama erika. En ole koskaan tykännyt noista värjätyistä versioista, mutta nyt ne näytti niin pirtsakoilta että pakko oli muutama napata mukaan.

001.jpg

004%20%282%29.jpg