Taidan heittää kohta hanskat tiskiin tuon luonnetestiin pääsyn kanssa. Pari viikkoa sitten soitin yhteen testiin ja ihmettelinkin kun oli vielä reilusti tilaa jäljellä. Kaksipäiväinen testi ja toivoin pääsyä sunnuntaille ja ei heti ihan aamusta. Lauantaina ollaan näyttelyreissulla ja ajattelin ettei tarvitsisi sunnuntaina sitten niin aikaisin herätä. No tänään tuli sitten paperit sähköpostiin ja MITÄ, meidät oli laitettu sunnuntaille klo 17.40 ja aivan uppo-oudoille tuomareille. Kyseessä onkin kaksipäiväinen testi, aamupäivästä eri tuomarit kuin iltapäivästä. Joo nyt kun katsoin Palveluskoiraliiton sivuilta niin olihan nuo testit siellä ihan peräkkäin ja näköjään samat ilm. tiedotkin. Ei vaan kukaan muistanut puhelimessa mainita että mille tuomareille halutaan mennä ! Minä en tuota iltapäivän testiä edes noteerannut juuri tuomareiden takia. Aikoinaan tulostin sopivat testit paperille, deletoimalla sieltä välistä ei sopivat, ja tässä on tulos. Ilmoitin tänään etten halua tuikituntemattomille tuomareille koiraani viedä, koska nimenomaan olen kytännyt pääsyä määrätyille. Ai että ottaa päähän ! No nyt ollaan sitten varapaikalla aamupäivälle...

No se siitä ja muihin aiheisiin, joita ei juurikaan ole. Sairaslomaa jatkettiin viikolla, kun maanantaina 15 minuutin töissä istumisen jäljiltä selkä oli taas kuin tulessa. No ei kun lääkäriin, lisää lääkkeitä ja viikko sairaslomaa. Eilen työterveyshoitaja soitti, olivat toisen lääkärin kanssa katsoneet paperini ja nyt on aika varattuna taas ensi maanantaille tuolle toiselle lääkärille. Hän kun oli sitä mieltä että selkä olisi mahdollisesti magneettikuvattava ja haluaa tietty minut nähdä ennen kuin laittaa lähetteen eteenpäin. No maanantaina ollaan taas viisaampia. Selkähän on edelleen kipeä eikä muutosta mihinkään suuntaan ole lääkkeistä huolimatta. Hieman meinaa aika käydä pitkäksi täällä kotona. Pari pientä lenkkiä olen joka päivä koirien kanssa hiljalleen kävellyt ja eilen sain jopa muutaman kesäkukan laitettua ruukkuihin. Kasvihuoneeseen olisi pitänyt vaihtaa mullat, vaan kun ei pysty niin kaivoin tomaateille ja kurkuille vaan pienet kuopat joihin lisäsin vähän uutta multaa. Menestyy tai on menestymättä.

Miljoonakello

003.jpg

Ruusuliisa

008.jpg

Pelargoni joka tuoksuu vahvasti hyttysmyrkylle, karkoittaa kuulemma hyttysiä ja sen takia sen tuohon pihapöydälle ostinkin. Pitää vielä hakea toinen sille seuraksi.

012.jpg

Tänä vuonna olen tykästynyt aniliininpunaiseen ja lilaan, huomaatte varmaan :)