Näkyy muuttuneen uuteen uskoon koko vuodatus ja siinä samalla on taas hävinnyt tammikuun kirjoituksia :(

Täytyy nyt ihan tosissaan alkaa etsimään jotakin muuta blogipohjaa tilalle......

Minulla alkoi eilen loma ja pari päivää on mennyt pyykkiä pestessä ja vielä sama homma jatkuu. Vaihdoin kaikki petivaatteet ja laitoin täkit ja tyynytkin pesuun. Kesällähän ne olisi saanut paremmin kuivaksi mutta hyvinpä nuo näkyy tuolla alakerrassakin kuivuvan. Siellä on viritettyinä pitkät narut joille saa isotkin pyykit hyvin leviteltyä kuivamaan.

Isännän lonkkaleikkaus meni hyvin ja häntä täällä odottelen kotiin parhaillaan. Tuovat ambulanssitaksilla kun ei saa istua kunnolla vielä vähään aikaan. Saa nähdä millaisen hulabaloon koirat saa aikaiseksi kun eivät ole isäntää muutamaan päivään nähneet.

Huldalle pitäisi saada jostakin hankittua puhallettava kauluri maanantaiksi, täytyy yrittää vaikka jostakin t-paidasta kyhätä sille joku vaate ettei tarvitsisi kauluria koko aikaa pitää. Orimattilan mustista ja mirristä oli nuo kaulurit loppu, täytyy ajella tässä joku päivä lahteen josko sieltä löytyisi. Kova kauluri täällä onkin mutta se on niin iso että sitä pitäisi leikellä sopivammaksi, tosin en kyllä sitä haluaisi käyttää, jotenkin tuntuu niin tylsälle.