Taas on tytöt kertaalleen pesty ja puhallettu. Hulda on oikeasti pentujen ja kesäisen sairastelun jäljiltä ihan onnettomassa turkissa, tai turkkia ei oikeastaan ole yhtään.......Onneksi tuo on muuten nyt jo kunnossa ja toipumaan päin, kilojakin on jo saanut takaisin. Biotiini Fortea nappasin äsken Mustista ja Mirristä purkillisen mukaan kun siellä kävin koirille muutaman lihapötkön ostamassa. Jos siitä sitten mitään apua on karvankasvatuksessa.
Finnmarilla kävin sen verran että sain taas haalittua kasan kynttilöitä ja tuikkuja, että alkuun pääsee. Luulen että muutamaan kertaan tulee sielläkin talven aikana poikettua.

Aamulenkillä törmättiin pellolla kolmeen kurkeen, lähellehän ne ei tietty päästäneet enkä ehtinyt kunnon kuvaakaan saamaan. Aamulla vielä aurinko paistoi mutta nyt onkin taas pilvessä ja vähän näyttää siltä että kohta taas sataa.....Tomaatteja tulee kasvihuoneesta ihan mukavasti vaikka jäikin kesällä niin huonolle hoidolle. Kanankakkaa ja vettä silloin kun ehti kasvihuoneessa poikkeamaan. Kurkkuja sensijaan tuli tasan yksi kappale, paprikoita näkyy olevan muutama raakile tulossa. Saa nähdä ehtivätkö kypsyä ennen halloja.