Tulipa kalliiksi tänään matolääkkeiden osto. Kaapissa oli parin koiran tarpeeseen madotukset, mutta kahdelle piti hakea ell-asemalta, lisäksi halusin kissalle niskaan laitettavan Profender liuoksen. No sainhan minä sen kyllä, mutta kesäkuun alusta se oli muuttunut reseptilääkkeeksi, joten ottivat sitten kulut sen mukaan. Kaksi koiraa + yksi kissa, hinta 47 eur. Jos olisin kissallakin tyytynyt normi tahnoihin tai tabletteihin olisin päässyt huomattavasti halvemmalla, mutta tuo liuos on niin kätevä etten enää viitsi alkaa muiden lääkkeiden kanssa pelleilemään.

Eilinen ilta oli meikäläisellä tuskaa, rinnassa kamala polte ja olinkin jo varma että keuhkoputken tulehdushan se taas on. Nousi kuume ja olin ihan horkassa. Nappasin ennen nukkumaanmenoa kaapista pari C-buranaa ja painuin kahden täkin alle palelemaan. Kuinka ollakkaan kipu hellitti, kuume helpotti ja nukuin yöni oikein hyvin. Tosin pari kertaa heräsin hikisenä kun oli niin pirun kuuma :) Tänään on ollut aika hyvä päivä, yskittää kyllä jonkin verran mutta polttelua ei keuhkoissa ole tuntunut.

Jospa nämä säätkin tästä paranisivat, pikkuhiljaa pitäisi alkaa lämpenemään ja ensiviikolle on kai luvattu ihan helteitä. Eli siis ääripäästä toiseen mennään, helteitä en kaipaa mutta kesällä +20 olisi ihan toivottavaa, ilman ainaisia sateita kiitos.