Alkuviikko on taas vierähtänyt huushollia siivotessa , märkiä ja sateisia päiviä aina vaan.

Flunssa meinaa väkisinkin painaa päälle vaikka olen c-vitamiiniakin napsinut tuplamääriä. Tämän päivän on päätäkin taas särkenyt oikein urakalla. Kantapää on sairaan kipeä ja olo kaikkinensa niinkuin jyrän alle jääneellä.
Huomenna on sentään perjantai eikä viikonlopulle mitään ohjelmaa. Koiramme-lehti, Kotivinkin joululehti ja Kodin Kuvalehden näytenumero näkyi tänään ilmestyneen postilaatikkoon joten lukemista ainakin riittää. Toinen osa kirjoista fifty Shades of Grey odottaa tuolla yöpöydällä sen aloittamista.

Maanantaina käytin Pommi-kissan rokotuksilla ja kovin oli reipas, ei inahtanutkaan kun lääkäri tujautti piikin persuksiin. Sen sijaan kantokopassa piti kyllä sellaista älämölöä ettei kellekkään jäänyt mitään epäselvyyttä siitä mitä mieltä hän kopassa olosta on. 1,85 kg oli pienellä painoa. Pari päivää oli tuossa vähän vaisumpi mutta tänään on taas vauhtia riittänyt. Neljän viikon päästä sitten tehosterokotuksiin ja Pommi voikin pikkuhiljaa alkaa opetella ulkoiluhommia.

Pommi on soluttautunut koiraporukkaan ihan huomaamatta. Riine varsinkin on sen ottanut ihan omaksi hoidokikseen. Pojat ei kissasta juurikaan välitä, vaihtavat vaan paikkaa jos kissa alkaa tunkeilla liian lähelle. Huldan kanssa ollaan oltu vähän varuillamme kun sen naamalla on välillä sellainen ilme että pinna palaa justiinsa, Pommi kun ei pelkää koiria yhtään ja tunkee suurinpiirtein suuhun itseään kiehnäämään.