Viime viikosta saakka ollut epäkunnossa tämä blogi ja nuo edelliset jutut kirjoitinkin ensin facebookiin ja nyt kopioin sitten sieltä tänne.

Ollaan oltu ihan poikki lauantaisen pitkän näyttelyreissun jäljiltä ja käsikin vähän rasittui ja kipeytyi mutta nyt on taas jo ihan ok. Ensiviikonloppuna vielä messariin ja sitten on tämän vuoden näyttelyt näytelty.

Edelleen on ilmat olleet tylsät , sateiset ja harmaat. Tänään kuitenkin hieman kuivempi päivä ja aurinkokin näyttäytynyt, koirat olleetkin pihalla tuntitolkulla. Kova tuuli on ulkona ja aamulla ei oikein pellollakaan viitsinyt kauaa hengailla kun meni myrskytuuli luihin ja ytimiin saakka. Yöksi ja huomiseksi on luvannut pakkasta, kiva juttu.

Peikko on ollut aika raihnainen takapäästään ja luulen että siihenkin vaikuttaa nuo märät ja kalseat ilmat. Kipulääkettä annan sille nyt tuplasatsin ja katsotaan muuttuuko yhtään paremmaksi. Se on kuitenkin muuten ihan reipas ja jaksaa tuolla pihalla meidän kanssa kummasti köpsytellä.

Tänään kävin Agrimarketista hakemassa Nemolle ruokaa ja samalla reissulla oli pakko poiketa Plantagenista hakemassa vähän piristystä harmaisiin päiviin. Ei paljon ole fiiliksiä jouluja edes miettiä kun ilmat on tällaiset. Voi kun saataisiin muutama sentti lunta ja muutama pakkasaste, olisipa mahtavaa.

Huomenna kampaajalle, pitkästä aikaa.