Eilen kävin Lunan kanssa match showssa Lahdessa ja ihan hyvä reissu oli. Menestystä ei tullut, mutta kyllä tuo taas niin kauniisti esiintyi kuin vaan 7 kk vanha pentu voi esiintyä. "Näyttelypaikalla" harjaaminenkin onnistuu ihan ilman mitään vastaan pullikointia, kotona kun tuo ei malttaisi olla hetkeäkään paikallaan. Parin viikon päästä olisi sitten ensimmäinen oikea pentunäyttely Kouvolassa. Katsoin että 7 pk pentua on ilmoitettu ja tuomarikin vaihtunut mutta se ei meitä haittaa. Hulda ja Luna ilmoitettu myöskin huhtikuun Lahti KV näyttelyyn, tajusin vaan että tuleepa Lunalle todella pitkä päivä ja saattaa olla että ajan sen kotiin välillä, katsotaan nyt.  Muihin näytelmiin en toistaiseksi ole ketään ilmoittanut kun odotan Riinelle juoksua. Pentujen aikana en halua näyttelyissä käydä, jää nyt sitten nähtäväksi milloin juoksu tulee, ilmoittelenko nyt sitten Lunaa jonnekkin. Junnu-ja nuortenluokissa on vielä kiva tuon kanssa käydä mutta avoimessa on jo niin iso ikähaarukka että 2 v koira siellä harvemmin pärjäilee, jos nyt sitten pärjää muuallakaan :D

Piha alkaa olla lumesta ja jäästä jo sulanut, parhaillaankin tulee vettä taivaan täydeltä ja luultavasti lähtee nyt viimeisetkin jäänrippeet, hyvä vaan niin pääsee piha pikkuhiljaa kuivumaan. Kyllä onkin ollut kuraista ja koiria on saanut pestä koko ajan, kuten myös sitten suihkuhuonettakin. Haravointihommia olisi pihalla ja kohtahan sitä pääseekin jo harrastamaan kunhan piha hiukan kuivuu. Kesäkukkia enkä muutakaan ole laittanut itämään vaikka mieli tekisi. Ei ole oikein paikkaa missä niitä taimipurkkeja säilyttelisi. Ja onhan niissä oma hommansakin, ostan siis kaupasta kesän tullen :)

Lahdessa poikkesin päivällä hakemassa koirille ruokaa ja samalla hain Jyskistä uuden jalkarahin olkkariin. Laskin sen kotiintullessa käsistäni tuohon keittiön pöydälle eikä mennyt kuin hetki niin Pommi oli sitä jo testaamassa : )

DSC01891-normal.jpg