No niin, sain kuin sainkin kyydin Heinolaan kun eilen facebookissa suuni avasin, tälle päivälle ei ollut mitään ihmeellistä ohjelmaa ja ajattelin että olisipa kiva lähteä Heinolaan kun on tuossa ihan lähelläkin. En kuitenkaan viitsinyt omalla autolla vartavasten lähteä ja kaveri sitten tarjoutuikin nappaamaan minut kyytiin, kun oman koiransa kanssa tuosta ohi oli ajelemassa. Kiva päivä oli taas, niinkuin aina koiranäyttelyissä. Paljon samanhenkisiä ( yhtä hulluja ) ihmisiä :)

Ihana ilma on ollut tänään ja auringosta ollaan saatu nauttia. Koirat on olleet pihalla taas melkein koko päivän. Nyt on otettava kaikki irti näistä kuivista ja aurinkoisista päivistä, jos vaikka kohta alkaa syyssateet ja tylsät ilmat. 

Taas on jotenkin niin vaikea löytää hyvä ruoka koko koiraporukalle. Tällä hetkellä syövät Nutroa ja Jahti& Vahtia mutta en ole oikein tyytyväinen. Belcandolla oli koju Heinolassa ja kovasti ylistivät kyseistä ruokaa. Säilykkeitä nappasinkin ison satsin mukaan ja saan lisättyä nappuloiden sekaan . Raakaa olen niille yrittänytn noille nyt tarjoilla mutta Huldalla heitti vatsan ihan sekaisin ja Tylosinia olen sille joutunut antamaan, tosin nyt on vatsa taas kunnossa silläkin. Ihan pohjaton suo tämä koirien ruokinta :D