Tänään lähdin töistä pois jo iltapäivällä, ajoin kotiin hakemaan Riinen ja sitten suunnattiin " Pärnäsen korjaamolle " Lahteen. No muuten ihan kiva mutta oikea kyynärä oli Pärnsen mielestä selvä 1, ei voi kun toivoa ettei siitä pahemmaksi muutu kennelliitossa. Silmät oli terveet ja lonkat Pärnäsen mielestä A/A. En osaa oikein taas ajatella yhtään mitään, päässä lyö ihan tyhjää. Kuitenkin kun on ollut mielessä joskus tuota jalostukseen käyttää........no katsotaan nyt ensin ne viralliset tulokset.
Potilas on tuossa jaloissa vielä ihan taju kankaalla. Minä en ole koskaan halunnut koirille herätyspiikkiä ja siksi tuota untu tuntuu aina riittävän ihan useammaksi tunniksi toimenpiteen jälkeen.

Itsellä vaan tauti jatkuu ja jatkuu, huomenna loppuu lääkekuuri ja olo on edelleen ihan karsea. Luultavasti huomenna on edessä uusi työterveys reissu. Paukut on tällä hetkellä aika vähissä kun kaikki yöt menee yskiessä. Koirat pitäisi pestä, trimmata ja harjata. Ikkunat ja matot pesua vailla, vaan kun ei voi tehdä tukehtumatta yhtään mitään. Ei nyt kamalasti naurata, ei yhtään mikään.........

Sulassa sovussa......