Siis meillä ei ole koirista täällä kotona löytynyt punkkeja koko kesänä, eikä täällä yleensä niitä ole ollutkaan. Hyvä jos yksi punkki yhteensä kesäisin koirista löytyy, tänä kesänä Pommi-kissasta pongasin jossain vaiheessa kesää punkin siinä kaikki. No nyt on parin päivän sisällä löytynyt jo kolme punkkia koirista, yök. Miten hitossa niitä vasta nyt alkaa olemaan kun koko kesä on säästytty, ja kaikki muutkin kesät...Mökillä niitä kyllä on ja nuo papat jotka kesät on mökillä viettäneet, olenkin joutunut aina ennakkoon myrkyttämään. Inhottavia otuksia !

Höyrypesuri postissa, jos sen vaikka huomenna kävisi hakemassa. Voi pikkuhiljaa alkaa opettelemaan ja testailemaan :) Miten mä nyt niin odotan että pääsen siivoamaan. Täällä on kaikki paikat likaisena, vaikka kuinka siivotaan, tosin tuskin sekään mitään ihmepuhdistusta tänne tuo. Vaatii emännän siihen putken varteen :)

Lunalle voisi tässä alkaa pikkuhiljaa miettimään terveystarkkiaikaa. Täytyy koittaa saada joku päivä vapaaksi töistä että on täällä sitten heräilevää koiraa paimentamassa. Kyllähän tuo taas jännittää, geneettisesti terveeksi todettu silmien, DM:n ja MDR:n osalta, kun vaan vielä lonkat ja kyynärätkin olisi ok, ihan pelottaa :(