Harmaata ja sadetta, huomenna lisää ja kai ylihuomennakin. Masentavaa niiden mukavien kuivien päivien jälkeen. Ulkona on yritetty olla pieniä aikoja kerrallaan, litimärkinä. Alkaa hermo mennä kaikilla tuohon pieneen Luna-riiviöön täällä sisällä, sillä kun tuntuu virtaa riittävän. Ihan ymmärrettävää kun työpäivät joutuu olemaan erossa muista ja tekeminen on jäänyt vähiin. Iltaisin olenkin yrittänyt sen kanssa ulkona touhuilla ja hetkeksi olen sen välillä laittanut muiden kanssa tarhaankin touhuamaan. En vaan uskalla sitä siellä kauaa pitää ettei saisi pissatulehdusta jos paljon istuu kylmässä ja kosteassa .

Peten Koiratarvikkeelta tuli tänään paketti, pojille sadeloimi ja kissalle ruokaa. Nyt on hyvät ja sopivat sadeloimet kaikille koirille, paitsi Lunalle, parempi silti ettei niitä tarvittaisi...

Väsyttää, väsyttää ja väsyttää, eikä tällainen tasaisen harmaa päivä siihen ainakaan apua tuo. Huomenna aamusta labraan verikokeisiin, sitten katsotaan miten jatketaan tämän minun "tautini" hoitamista.