Aurinkoinen ja mahtava ulkoiluilma ollut taas koko viikonlopun, yöllä ja aamusta reilusti pakkasta n. -20 mutta iltapäivällä aurinko lämmittää jo niin mahtavasti ja miinuksia eilenkin enää pari. Lumikenkäilemässä olen koirien kanssa käynyt nyt joka päivä. Hiihtämäänkin tekisi mieli mutta kun sitten en voi koko laumaa ottaa mukaan ja kun en raaski ketään jättää kotiin niin lumikengillä olen liikkunut.

Artun nivelaineet loppui eilen ja kävin Agrimarketista hakemassa purkillisen J&V Nivelvoiteluainetta, sitähän tuo on pidemmän aikaa syönytkin.Lisäksi kaivoin kaapista Chia-siemenet esiin ja aloin niitä nyt lisäilemään koirien ruokiin, katsotaan josko niistä olisi jotakin apua, ei luulisi ainakaan haittaa olevan. Itselleni niitä lisäilen viiliin tai jogurttiin aina kun satun muistamaan. Kaikki omat purkit ja purnukat tahtoo unohtua aina jossain vaiheessa vaikka ne tuossa pöydällä lojuvat silmien edessä. Kalaöljykapselit, d-vitamiini ja ubiquinon on ollut käytössä aina kun tosiaan vaan muistan ottaa.....

Eilen siivoilin keittiön kaappeja ja reilun jätesäkillisen sain roskiin meneviä purkkeja ja purnukoita aikaiseksi. Vuosien varrella on vaan kertynyt jos jonkinlaista purnukkaa ja kun niistä vain muutama on päivittäisessä käytössä niin heitinpä kaikki ylimääräiset pois, ostan sitten jos joskus ei kaapista sopivaa löydy.

Koirien lääkekaapin siivosin tänään ja kyllähän sinnekkin on kertynyt  kaikenlaista pilleripurkkia ja rasvatuubia. Vanhaksi menneet heitin pois ja loput järjestelin niin että sieltä jotakin löytääkin jos tarve tulee. Onneksi olen aina kirjoittanut purkin kylkeen mihin vaivaan mikäkin lääke on saatu niin voi joskus ottaa käyttöön jos jotain tarvitsee lääkitä.

DSC01096-normal.jpg

                                               ***********************************************

Elämän pieniä nautintoja, aurinko.........

DSC01106-normal.jpg