Lohjan reissu Lunan kanssa heitettiin tänään, tuloksena JUN ERI. Päätin että Riinen kanssa en Kotkaan ensiviikonloppuna lähde ja laitoinkin auton arkikuntoon. Vähän sitä siivoilin ja laitoin penkit paikalleen, häkki ja muut näyttelykamat on laitettu jemmaan toistaiseksi. Ehkä sitten myöhemmin syksyllä johonkin, tai luulen että menee ihan talveen saakka ennenkuin täällä on kumpikaan noista näyttelykelpoisista siinä kunnossa että voi kehään viedä.

Ihan kiva kun ei ole viikonlopuille mitään ohjelmaa, saa nukkua aamuisin pitkään eikä tarvitse olla kukonlaulun aikaan autonratissa, matkalla ties minne. Nyt aletaan odotella Riinen ultraa ja sitten taas ollaan vähän viisaampia :) Lomaan vielä melkein kuusi viikkoa aikaa, olisin kyllä jo niin loman tarpeessa :)

Sen että tänään näyttelystä kotiin pääsin ja sain koirat ulos niin alkoi vettä tulemaan taivaan täydeltä. No tuolla nuo märkinä nyt ovat, saavat ollakin nyt sapuskaan saakka. En viitsi niitä moneen kertaan kuivailla ja kun olivat aamupäivän sisällä niin olkoot nyt sitten pihalla. Siniset on kyllä ihmeellinen ryhmärämä, kiinni toisissaan pitää maata. Soopeli-Hulda ei mahdu siihen porukkaan ollenkaan, tai mahtuisi mutta tykkää makoilla aina hieman erillään muista.

004-normal.jpg

 Meillä on täällä paljon kesäkukkia pienissä purkeissa yksittäin. Suunnittelinkin että ensikesänä hommaan pari isompaa ruukkua, mihin laitan kesäkukat, pääsisi paljon helpommalla kastelunkin kanssa.

Ruusubegonia

007-normal.jpg