Tänään on ollut selkä niin kipeä, ettei tähän mennessä vielä näin kipeä ole ollutkaan. Ei meinaa kävelemään päästä ja joka liike on tuskaa. Eilen oli pieni Dinny meillä hoidossa ja sitä saikin sitten kanniskella oikein olan takaa. Tuntui nyt poika olevan niin pahantuulinen että. Nukkumaan ei meinannut käydä millään, vaikka silmät ei meinanneet auki pysyä. Ei kelvannun vaunut eikä turvaistuin, syliin tuo sitten tyytyväisenä nukahti. No mutta hyvin me selvittiin, kanniskeluista huolimatta. Lapset on lapsia :)

Aamulla oli selkä eilisestä väsynyt ja kipeä, mutta pakko oli imurin varteen tarttua. Viikkoon en ollut imuroinut ja nyt oli ihan pakko. Siivouksen jälkeen ajelin Lahteen ostoksille. Koirille raahasin kaksi säkkiä ruokaa, sekä Prismasta meidän ihmisten ruokaostokset. Vaikka kärryillä sain ne autolle niin nosteltavaa silti oli. Kotona isäntä ne sentään kantoi sisälle, mutta siitä huolimatta olen nyt aivan selätön ja jalaton. Ei ole hyvä olla mitenkään, lukea yritin tuossa sängyllä mutta siitä ei meinaa päästä ylös enää ollenkaan. No kyllähän tämä tästä vähän helpottaa, kun on pari päivää taas tekemättä yhtään mitään.

Sapuskaa on tosiaan taas vähäksi aikaa, niin koirille, kissoille, kuin meille itsellemmekin. En meinaa täältä kotoa poistua mihinkään ennen ensiviikkoa. Manta on nyt syönyt yhden säkilliset Pro Planin lohi-riisi sapuskaa ja onkin sopinut sille oikein hyvin. Pro Plan on näköjään uudistanut ruokansa, mutta onneksi Terrasta löytyi vielä tuota vanhaa erää, rasvaisempaa kuin uusi versio. Manta on mukavasti saanut lihaa ympärilleen, alkukesästä oli vielä kovin hoikassa kunnossa. Muille olisin ostanut ANF kalkkuna-ohra sapuskaa, vaan eipä ollut saatavilla säkin säkkiä. Ostinpa sitten kokeeksi Acanaa, hieman rasvaisempaa kuin ANF, mutta ilmathan tässä alkaa viilentymään ja talvea kohden mennään, joten tuskimpa tuossakaan liikaa rasvaa näille on. Kokeillaan.

002.jpg