Päivät on menneet töissä ja illat täällä koiria paimentaessa. Riine pärjää jo isojen kanssa hienosti ja ovatkin keskenään illat ulkona jos vaan säät sallii. Eilen Riine oli jo mukana meidän normaalilenkillä ja hyvinhän tuo jaksoi tulla pimputella muiden mukana. Aamulenkille en sitä ole ottanut kun sen kanssa lenkki kuitenkin kestää hiukka pidempään kuin normaalisti ja töihinkin on ehdittävä. Yöt Riine on nukkunut nyt tosi hyvin kun kaiket illat saa touhuta muiden kanssa. Eilen sen taas punnitsin 6,6 kg.

Tänään sen tein mitä olen miettinyt pidemmän aikaa, tilasin trimmauspöydän, johon nyt ainakin tytöt meinaan opettaa, poikia en ehkä saa siihen nostettua mutta katsotaan nyt. Selkä ja polvet ei enää meinaa kestää tuota lattialla könyämistä joten luulen että tuo on ihan hyvä ja aiheellinen ostos. Seuraava hankinta on kevythäkki, tytöille sopiva. Iso kevythäkki meillä onkin ja muutama metallirotisko mutta en jaksa enää niiden kanssa näyttelyreissuilla taistella kun menee monta päivää toipuessa niiden raastamisesta.

Hulda on aivan turkiton, se pitää pestä viimeistään viikonloppuna niin saa alkaa kasvattelemaan uutta turkkia. Riinestä olen yrittänyt napsia kuvia, mutta huonolla menestyksellä. Se ei vaan pysy paikallaan. Alla olevan kuvan sain pikapikaa napsaistua ja kun kuva oli otettu, kuuli Riine lasten ääniä naapurista ja sinnehän se painui hippulat vinkuen samantien. Naapurin lapset on täällä käyneet nyt useasti pentua katsomassa ja hyvähän se on kun ei pieniä lapsia meillä enää ole.

Tänään on satanut muutamaan otteeseen ja nyt taas taivas on aivan musta, ukkonen jyrisee. Kone siis kiinni.