On sitten arki tai pyhä niin meillä ne ei poikkea toisistaan millään tapaa. Tänäänkin on ehditty jo huusholli imuroimaan ja lattiatkin oli pakko pestä, sen verran kulkeutuu nyt likaa koirien mukana sisälle. Ei voisi tylsempi ilma olla, märkää ja harmaata. Vanhempi poika poikkesi avovaimonsa kanssa kahvilla, nuorempi on avokkinsa kanssa risteilyllä.

Itse poikkesin jo eilen kauppareissun yhteydessä viemässä isän haudalle kynttilän. Tämä päivä oli pyhitetty ihan loikoilulle, vaan mitä vielä. Kämppä siivottu ja kaksi koneellista pyykkiä kuivumassa. No niinhän se vaan on että hommat on hoidettava, ei auta. Mantan meinasin pestä mutta sitten tulin toisiin ajatuksiin. Ei se olisi hetkeä kauempaa puhtaana pysynyt näillä keleillä, toisekseen selkäni on niin kipeä etten uskaltanut lähteä tuonne suihkuhuoneeseen kykkimään. En ehkä olisi selkää enää suoraksi saanut :)

Sepän Heiniltä tilasin meidän iskälle isänpäivälahjaksi kuksan, ihan oman moottoripyörän kuvalla varustettuna, hieno on !

004.jpg

Tässä myöskin Heinin tekemä kello meidän jo edesmenneestä Peikko-papasta. Tämä on jo muutaman vuoden tuossa seinällä aikaa näyttänyt.

003.jpg

Tässä linkki Heinin sivuille, Joulu tulossa ja Heiniltä saa kyllä ainutlaatuisia lahjaesineitä tms.

http://www.heiniseppa.fi/