Aamu aloitettiin taas peltolenkillä niinkuin kaikki viikonloppuaamut muutenkin. Viikolla tehdään joka aamu remmilenkki ja siksi viikonloppuisin onkin aivan ihana vaan saapastella tuohon pellolle.

Päivällä ajoin lahteen ja nappasin äidin kyytiin hautausmaareissulle. Isälle ja mummolle kävin kynttilät sytyttämässä, ikävä heitä rakkaita. Nyt illalla on hautausmailla varmaan todella kaunista kun paljon kynttilöitä palaa, päivällä kynttilöitä ei niinkään huomaa. Ensiviikonloppuna on taas mentävä laittamaan isän haudalle kynttilä. Olin 28 v kun menetin isäni, hänkin oli kuollessaan vasta 58 v :(

Iltapäivästä lähdettiin naapurin Marjaanan kanssa lenkille. Hän on kierrellyt koiransa kanssa täällä ympäriinsä ja löytänyt uusia lenkkipolkuja. Huldan ja Riinen otin lenkille mukaan kun Marjaanalla oli mukana Mittelspitzit Putte ja Sulo, ajattelin että ei ainakaan tule riitaa kun jätän pojat kotiin :) Aivan ihana lenkki tehtiinkin, metsäautotietä ja metsäpolkua kuljettiin ja koirat sai olla vapaina. Ihana vihreä sammaleiden täyttämä metsä, niin raikasta ja puhdasta. Saatiinpa tuohon lenkiin 1,5 tuntia kulumaan vaikka ihan reippaasti kuljettiin.

Kynttilät kuuluu jokaiseen päivään ja varsinkin Pyhäinpäivään...