Vielä riitti meikäläisellä vauhtia tänäänkin. Olohuoneen ja keittiön ikkunat sain pestyä, muut saa jäädä myöhemmälle syksyyn. Eipä tuolla makuuhuoneissa kukaan ikkunoita käy katselemassa ja jos joku käy ja silmiin pistää, niin siitä vaan sitten ikkunanpesuun. Pesuvehkeet saa talon puolesta :) Pari koneellista pyykkiäkin pyörähti ja yksi matto tuli puhtaaksi, joten eiköhän sitä kohta saa hyvällä omallatunnolla painua saunan lämpöön.

Koirat on edelleen pesemättä, mutta eiköhän nuokin tässä vielä pestyä tule, kunhan keräilen hieman voimia. Vielä näyttäisi säätiedotuksen puolesta riittävän hyviä koirien pesukelejä. Luna pitäisi kunnolla harjata läpi ennen pesua niin saisi suurimmat irtovillat roskiin. Luulen että riittää irtovillaa vielä pesun jälkeenkin lentelemään ympäri pihoja.

Tällaisia lentelijöitä liiteli tuossa talon yläpuolella äsken ja pitihän niistä kuva käydä nappaamassa. Ei saisi meikäläistä mistään hinnasta noiden kyytiin.

010.jpg

005.jpg

Olen kyllä niin mökkiintynyt nyt sairasloman myötä tänne kotiin. Missään en ole käynyt aikoihin, kaupassa käyntiä lukuunottamatta. Sunnuntaina ajattelin lähteä Heinolaan koiranäyttelyyn, kasvatti on kehään menossa ja lupasin sen siinä pikaisesti siistiä ennen kehään menoa. Meiltä ei Heinolaan aja kuin 30 min. joten ei muuta kuin menoksi, mukavaa ilmaakin luvattu.