Aivan mahtava päivä ollut tänään, joskin ihan pirun väsyttävä. Teija nouti Riinen ja minut aamulla 8.15 ja nokka kohti Kaapelitehdasta. Hyvissä ajoin oltiin paikalla, saatiin autolle hyvä paikka, häkille ja muille romppeille hyvä paikka kehän laidalta ja jäi vielä reilusti aikaa kävellä tyttöjen kanssa ulkona.

Tuomari Nina Janger oli tiukalla päällä, uroksille ei yhtään KP:tä ja nartuillekkin vain kaksi, Riine PN 1Kp  ja Woolmill's ? PN 2 KP. No sitten tulikin tenkkapoo että jäädäänkö ryhmiin kun oltiin Teijan kanssa liikkeellä ja hänellä pikkujoulut klo 18.00, ryhmät ilmoitettu alkamaan 17.00......no päätettiin sitten kuitenkin jäädä odottelamaan ryhmäkehiä ja hyvä niin. RIINE RYP 2!! ISO Kiitos Teijalle joka myöhästyi pikkujouluista kai yli kaksi tuntia :(

Nyt on pentunäyttelyt näytelty ja seuraavaksi messariin pentuihin joita sinne ilmoitettu peräti viisi kappaletta. Näyttelyt taitaakin jäädä toistaiseksi sitten siihen kun näyttää alkuvuoden tuomaritilanteet aika synkiltä Riineä ajatellen, pigmenttipuutos kirsussa ja todennäköisesti varma hylky kotimaisilta tuomareilta joita näkyykin nyt sitten näyttelyissä collieilla riittävän :( Mutta nautitaan nyt näistä herkuista mitä on saatu ja iso kiitos kaikkille meitä onnitelleille.