Pitkästä aikaa mukavat asteet pakkasrintamalla, aamulla -6 . Täällä on ollut harmaa päivä eikä aurinko ole pilkahtanutkaan.

Lahdessa kävin vähän ostoksilla, koirille Neuta ja itselle muumimuki .

Joku ihme virus iski ja sain siivottu koko kämpän, saa taas olla muutaman päivän rauhassa. Talvi on siitä mukavaa aikaa kun koirat ei kanna sisään muuta kun lunta ja jäätä korkeintaan, pysyy lattiat siistimpänä . Poropyöryköitä tein pellillisen, 1,5 kg:sta lihaa. Kyllä siinä on meillä isännän kanssa pistelemistä, lisäksi kattilallinen pottumuussia.

Isäntä pudotti kasvihuoneen katolta lumet ja huomattiin siinä samalla että melkein kaikki kattolasit on rikki. Jotain muovia / pleksiä on hankittava keväämmällä että saa katon kuntoon. Niitä laseja on vaan niin inhottava kerätä ja yrittää löytää kaikki pienetkin murut, ettei sitten riko käsiään kun alkaa istutushommat jne.

Pellolla kävin koirien kanssa vähän palloilemassa. Meidän pihahan rajoittuu peltoon joten lyhyt matka "peltolenkille". Kesäisin ei tietty pellolle päästä kun on viljaa kasvamassa mutta syksyllä ja talvisin voidaan siinä käyskennellä. Koirat pääsee riehumaan mielinmäärin.

Kännykällä yritin kuvia napsia, ei oikein onnistuneet.

 

[[split]]