Tänään oli vihdoin hammaslääkäri särkevälle hampaalle ja koko aamupäivän tuskailin sinne menemistä, inhoan nimittäin hammaslääkäriä ja poraamista oikein tosissaan. No en sitten tiedä mikä tuossa hampaassa särkee koska reikää siinä ei ollut eikä röntgenkuvassakaan näkynyt yhtään mitään normaalista poikkeavaa......Hampaita nyt hieman hiottiin ja yritettiin saada purentaa paremmaksi, jos tuo särky vaikka johtuu väärästä purennasta. No en tiedä, jonkin aikaa nyt pitää seurailla ja mennä sitten uudelleen jos särky vaan jatkuu. Kai se on noiden särkylääkkeiden varassa vaan oltava :(

Flunssaa pukkaa päälle nyt oikein tosissaan vaikka C-vitamiinia olen popsinut nyt isoja annoksia muutamana päivänä, vielä on saanut öisin nukuttua mutta tuntuu yskäkin tekevän tuloaan, rasittavaa, aina jotain.  Koirien kanssa kävin äsken pellolla lenkillä ja olihan ihan sairaan kylmä tuuli, hrr. Pihasta lähtiessä ei tuntunut ollenkaan kylmälle mutta toppatakki olisi ollut ihan paikallaan tuolla tuulessa.

Uutta pientä kameraa tekisi mieli kun tuota isoa järkkäriä on niin hankala kuljettaa mukana tuolla lenkeilläkin. En sitten tiedä minkälainen pokkari olisi hyvä ja suht edullinen kun ei raaski kamalasti rahaa siihen laittaa, kakkoskameraksi kun vaan tulisi. Kännykällä ei saa hyviä kuvia, vaikka siinäkin pitäisi olla ihan suht hyvä kamera. No täytyy alkaa vertailemaan noita pokkareita ja kyselemään jos jollain olisi hyviä vinkkejä antaa. Kyllähän noita kameroita on kaupat pullollaan :)