Ei ole sitten hetkeen tullut tänne mitään päiviteltyä, mutta hengissä ollaan, juuri ja juuri. Olen ollut totaalisen puhki ja rikki, ei yksinkertaisesti jaksa yhtään mitään. Selän lisäksi alkoi toinen polvikin oikuttelemaan. Yöt menee aika lailla huonoilla unilla kaikista kivuista ja säryistä johtuen. Aika zombina täällä siis ollaan :)

Pennuista toinen on jo muuttanut omaan kotiinsa ja toinen ( Aatos ) on edelleenkin täällä kotona. Kyselyitä ei ole juurikaan tullut. Aatos on aivan  ihana pentu, nyt yhdeksän viikkoinen ja jo sisäsiisti. Autossa kulkenut mukana kauppareissuilla ja tänään oltiin Orimattilassa oikein kävelemässä. Ei huimaa poikaa rekat eikä traktorit, reippaasti kulkea pimputteli minun kanssa kävelytiellä. Toisella pojalla oli silmätarkissa täysin terveet silmät, mutta Aatoksella toisessa silmässä pienisilmäisyys. Tuon pienemmän silmän näkökykyä ei vielä oikein pystytty katsomaan, mutta eihän se sillä sata prosenttisesti näe. No toinen silmä kuitenkin terve, eikä tuo toinenkaan silmä tunnu pojan menoa haittaavan. Hyvin tuo maassa kulkevat muurahaisetkin pongaa :) Aatokselle olisi siis koti vielä hakusessa, kun en oikein haluaisi sitä täällä narttulaumassa pitää. On ne juoksuajat sitten niin rasittavia.

Aatos 9 vko

005.jpg

006.jpg

Kukkapenkit on hoitamatta, tosin eipä niissä tunnun liljojen lisäksi kasvavan kuin rikkaruohot. Muutaman kukkapurkin olen pihalle laitellut ja kasvihuoneessa tomaatit, kurkut ja paprikat kasvavat hyvää vauhtia. Ei riitä virtaa yhtään mihinkään ja tuntuu että kaikki hommat on tekemättä. Tosin onhan täällä matot saatu pestyä ja huusholli pidettyä jonkinmoisessa kuosissa. Tytöiltä lähtee turkit ja ne pitäisi ottaa alas ja pestä, kun vaan saisi aikaiseksi...

Hieman piristystä kukkien muodossa :)

001.jpg

003.jpg