Eipä näköjään riitä että täällä saa Ilveksiä pelätä kun nyt jo karhutkin tuppaa nurkkiin. Toivottavasti on tuo nalle nyt jo unten mailla. www.ess.fi/ Tuo paikka mistä tuo karhunläjä löytyi on meiltä noin 800 metrin päässä ja kylän kouluun on siitä n. 100 metriä matkaa. Iso tie ihan vieressä ja taloja useampia, umpimetsään on pidempi matka. Täällä on koiraihmiset puhuneetkin että jossain vaiheessa koirat ovat käyttäytyneet "oudosti" joten kai ne ovat tuon karhunkin haistaneet.

Työpäivä meni vauhdilla ja tekemättömiä paperitöitä on niin paljon että luultavasti tämä viikko menee tiiviisti paperipinojen keskellä. No eipä tarvitse kelloon katsella. Tämän illan otan lunkisti, väsyttää ja kättäkin vähän jomottelee. Huomenna illalla käyn hakemassa laatikot ja graavilohen valmiiksi joulua varten. Keskiviikko-ja torstai-illat ajattelin pyhittää leipomiselle, jos pari kuivaa kaukkua saisin aikaiseksi. Perjantai-ilta menee hissukseen siivoillessa ja laitellessa huushollia joulukuntoon. Kinkkukin pääsee uuniin perjantaina.

Riine karkasi isännältä ja oli puolisen tuntia karussa. Isäntä oli sitä tuolla pimeässä hakenut ja huhuillut , soittanut jo naapureillekkin että katselevat josko koiraa näkyisi. No minä kun ajoin pihaan autolla,huusin kerran niin siinä samassa tuo riiviö juoksi naapurin pihasta( huuliaan lipoen) kotiin. Isäntä ei vaan ole uskonut että se katoaa hetkessä jos sille päälle sattuu, no nyt on tiedossa hälläkin että sitä ei vaan voi irti pitää :(