Eilen illalla laittelin kännykkään herätystä aamuksi ja laskin että hyvin ehtii kun 8.15 herää. En tiedä mikä oikosulku siinä tuli koska herätys piti oikeasti olla 7.15. No onneksi tänään aamulla isäntä alkoi ennen kahdeksaa kyselemään että monelta meinaan herätä.....siinä samassa tajusin että voi helvetti, minunhan on oltava menossa jo 8.30 kun oli sovittu että 10 olen hesassa. No ei muuta kun koirat vauhdilla pienelle lenkille ja sapuskat eteen, itse en ehtinyt suuhun heittämään yhtään mitään kun piti jo mennä. Hyvin ehdin Tuomarinkartanoon, paikalla olin kuin olinkin jo ennen kymmentä.

Kasvattipoika Onni ( Frozeneye's Black Amor ) sai EH:n kera ihan mukavan arvostelun. Tuomari löysi juuri ne virheet mitkä koirassa onkin. Ei muuta kuin kohti uusia haasteita. Huldan inkkaripentueen isä Aapo ( Lumihelmen Apassi ) sai tänään kolmannen ja viimeisen SERT:insä ja oli VSP. Onnea Aapo ja Riikka !

Ostoksia tein sen verran ettei tyhjin käsin tarvinnut kotiin tulla. Riinelle osti nahkaisen pannan ja koko porukalle yhteiseksi tuollaisen aivan ihanan pehmoisen majavan.Pesukone pyörii parhaillaan, sisuksissaan keittiön matto. Eilen ennen kylille lähtöä levittelin lattioille uusia puristeluita ja kuinka ollakkaan kun tulin kotiin niin Hulda oli vedellyt naamaansa kokonaisen ison luun. Siinä ajattelinkin että näinköhän sillä on vatsa kohta sekaisin ja niinhän siinä sitten kävi, että yöllä oli keittiön matto saanut osansa tuosta luusta. Onneksi oli jo valmiiksi likainen matto, mikä olisi muutenkin kohtapuoliin joutunut pesuun. Ja onneksi on nyt sen verran iso pesukone käytössä että voi huoletta tuollaisen normaalikokoisen räymaton sinne viskata eikä tarvitse käsin alkaa tuolla pienessä suihkuhuoneessa pesemään.