Eilen jouduin sitten kuitenkin käyttämän pientä tyttöä päivystyksessä, nesteytettiin ja sai antibiootit. Lääkäri epäili että saattaa olla keuhkoissa tulehdus...tai sitten tosiaan joku elimellinen vika. No se nähdään tässä lähipäivinä. Päivä kerrallaan tässä mennään. Moni olisi antanut pennun hiipua pois, mutta minä en olisi saanut ikinä rauhaa jos en olisi tuota eilistä ell reissua tehnyt. Nyt tiedän ainakin että kaikki mahdollinen on tehty ja jos tuo tuosta nyt menehtyy niin sitten oli niin tarkoitettukin. Toisaalta kyllä luulen että se vaan heikkeni ihan sen takia ettei saanut tarpeeksi syödäkseen. Nuo pari isointa pentua on jo melkein kaksi kertaa tuon pienen kokoiset eikä pienellä ole mitään mahdollisuutta pysyä tissillä kun isot jyräävät sen pois. Eilisestä tyttö on piristynyt roimasti ja yölläkin kun heräisin sitä katsomaan niin aina oli tissillä. Taisi notkua siinä koko yön. Nyt kun istun vieressä vahtimassa sen tissittelyä niin jaksaa jo imeä vaikka kuinka kauan, kunhan muut ei jyrää sitä alleen. Nyt vaan mennään päivä kerrallaan ja katsotaan mitä tuleman pitää.

Meillä on jäänyt ihan kaikki kotihommat nyt tekemättä. Tuntuu että aika menee pyykkiä pestessä ja pentulaatikon laidalla notkuen. Nuorisolle ja appivanhemmille sentään sain tänään tehtyä ruuan ja kahvitukset päälle. Tämä hiton helle saisi vaan jo luvan loppua, mutta jos sää tiedotuksiin on uskominen niin ainakin ensiviikolle samaa vielä tiedossa, kamalaa ! Onneksi on vielä kolme viikkoa lomaa, kivempi lähteä sitten töihinkin kun pennutkin on jo reilusti isompia :)

                             **********************************************

Pääsiäis-vaiko joulukaktus jonka jo alkukesästä "unohdin" tuonne pihalle koivunjuurelle, tekee kukkanuppuja nyt aivan valtavasti.

003-normal.jpg