Olen yrittänyt sinnitellä töissä tämän yskän kanssa, mutta tänään oli viimein pakko mennä lääkäriin. Viimeyönä en juurikaan nukkunut kun keuhkot meinasi tulla pihalle ja tänään töissä meinasin pariin otteeseen tukehtua tähän yskään. Tuntuu että pää halkeaa joka yskäisyllä, kylki-ja vatsalihakset on kipeinä yskimisestä.
No keuhkoputkentulehdushan tämä sitten on, kahdet lääkkeet ja loppuviikko sairaslomaa. Olen nyt kyllä niin väsynyt huonosti nukuttujen öiden takia että odotan vaan pääseväni peiton alle ja nukkumaan.
Saunassa meinasin kuitenkin kohta pyörähtää ja sitten yöpaita niskaan. Loppuviikon meinaan kyllä tosiaan olla rauhassa, eikä kyllä oikein mitään voikkaan tehdä kun heti alkaa yskittää.

Ulkona on pimeä ja märkää. Onneksi ei tarvitse nyt muutamaan aamuun olla klo 6.00 lenkillä, täällä on nimittäin todella pimeää eikä edes otsalamppu anna juurikaan valoa, kaikki valo häviää märkään asfalttiin. Samanlaista säätä on kait taas luvattu ainakin viikoksi eteenpäin. Minä vaan niin odotan lunta ja pikkupakkasta.