Aamuyöllä heräsin kamalaan selkäkipuun enkä voinut edes kylkeä kääntää. Aamulla oli pentuhuoneen siivous yhtä tuskaa ja tuskanhiki päässä sain jotenkin sanomalehdet ja peitot lattialle vaihdettua. Joka liike sattuu. Eilen nostin koiranruokasäkkiä ja kun aloin kaatamaan sitä tynnyriin niin ilkeästi selässä vihlaisi, selkä ei kuitenkaan illalla ollut sen kummemmin kipeä, pientä jomotusta vaan. Toivottavasti tämä nyt särkylääkkeillä menee, maanantaina olisi töihin lähtö.

Riinen kanssa käytiin eilen lääkärissä ja aluksi otettiin kaikki mahdolliset verikokeet ,tultiin siinä samalla lääkärin kanssa siihen tulokseen että ultrataan kohtu samalla reissulla. Riine on vielä hieman vuotanut ja vuoto on alkanut tuoksahtamaan hieman pahalle. No ylimääräsitä eritettähän siellä kohdussa näkyi. Kaikki verikokeiden tulokset oli kuitenkin ok, eikä tulehdusarvot olleet koholla. Lääkäri antoi minulle päätösvallan haluanko aloittaa Riinelle antibiootit. Verikokeiden perusteella kun niitä ei olisi tarvittu. No koska kohdussa ylimääräsitä oli niin päädyin tietty ottamaan antibiootit mukaan. Kymmenen päivän kuuri niitä nyt syödään katsotaan onko apua. Tänään Riine on ollut kyllä jo paljon reippaampi, toivottavasti selvitään tuolla lääkekuurilla. Noiden narttujen kanssa saa olla aina varuillaan kohtutulehdusten kanssa, eikä ne ole mitään pikkujuttuja sitten kun märkäkohtu on käsissä.

Jotenkin olen ihan mielettömän väsynyt, vaikka yöt olen tosi hyvin nukkunutkin. Tätä touhua on nyt täällä koko ajan ettei juurikaan ehdi loikoilemaan. Joku piristysruiske olisi taas tässä kohtaa hyväksi.