Olen nyt ottanut lauantait koirien pesupäiväksi, kun viikolla ei vaan iltaisin jaksa eikä oikein ehdikkään. Tänään pääsi tytöt taas pesuun ja puhallukseen. Isle of Dogsin Royal Jellyllä olen niitä pessyt nyt pari-kolme kertaa ja tänään ajoin Lahteen etsimään tuon saman sarjan Evening Primrose Oil shampoota, vaan eipä ollut missään myynnissä. Yhteen lemmikkitarvikeliikkeeseen on tuo Isle of Dogs sarja tulossa kuulemma ensiviikolla myyntiin ja lupasivat soittaa kun shampoo on haettavissa. Peten Koiratarvikkeeltahan tuota olisi tilaamalla saanut mutta odottelen nyt josko sitä tuohon Lahteen saisivat. Nappasin nyt ensihätään Biofarmin Helokkiöljy shampoon ja sillä äsken pesaisin nuo koirat.
Minä en itse ole aiemmin juurikaan tiennyt millä shampoolla on hyvä missäkin vaiheessa pestä mutta yritän aina kysellä ja udella neuvoja ja vinkkejä muilta kasvattajilta. Kiitos vaan mm. Inkiläisen Marille joka auliisti neuvoo ja antaa vinkkejä tuolla omassa blogissaan.

Kuvat nappasin tytöistä ihan sillä mielellä että on kuvat mistä suurinpiirtein lähdettiin liikkeelle tässä karvankasvatus tehopesu projektissa :)

Hulda pesun ja puhalluksen jälkeen.Riine ennen ja jälkeen pesun. Korvat tahtoo nyt huonon turkin aikana pyrkiä pystyyn jos se yhtään tarkkana jotain katsoo.

Veetistä oli eilen illalla pakko napata kuva. Se kyllä mahtuu tuohon petiin jos oikein mykkyrällä nukkuu mutta Riine tuota petiä yleensä meillä käyttää. Onpahan veetillä ainakin pylly pehmoiselle ja näkyyhän tuo nukuttavan noinkin :)Ulkona alkoi mieletön myräkkä, vettä  ja rakeita tulee vaakatasoon. Juuri ehdin hakea koirat sisälle ennen sadetta. Taivas ihan musta.......
Vielä piti tulla lisäämään että ei minusta kyllä valokuvaajaa tule koskaan. On käsissä sitten kännykkä, pokkari tai järkkäri niin ihan yhtä huonolaatuisia kuva saan aikaiseksi . En tajua mikä mättää....