Hengissä ollaan vaikka tänne en ole kuulumisia kirjoitellutkaan. Itseasiassa jostain syystä en ole päässyt tänne parina päivänä kirjautumaan.

Auto vaihdettiin minulle viimeviikolla, Citroen Berlingo vaihtui Volkswagen Touraniin. Jospa nyt olisi hieman varmempi auto alla, tuo citikka kun kertaalleen viime talvena jätti minut tuonne Orimattilaan Tokmannin pihalle, hinurilla piti hakea pois. Joku aika siitä Turun näyttelyreissulla alkoi konehuoneesta kuulumaan epämääräistä nakutusta. No ei muuta kuin tuurilla Turusta kohti Lahtea ja toihan se kotiin saakka, tosin korjaamoreissu taas edessä. No pari viikkoa sitten Hyvinkäälle näyttelyyn lähtiessä kuului jo alkumatkasta pamaus jostain auton alta. Tein kuitenkin reissun ja selvisin kotiinkin, mutta taas korjaamoreissu. Muuten tykkäsin autosta kovasti, sisätilat oli kivasti muunneltavissa kun takapenkkejä sai pois sitä mukaa, kun tilaa tarvitsi. En vaan uskaltanut sitä enää pitää, kun pelkäsin että joku kerta se oikeasti jättää meikäläisen koirineen jonnekin hornan kuuseen.

Viime viikolla oli alkuviikosta työterveyslääkäri kun halusi minut nähdä ennen keskussairaalan lääkäriä, joka oli siis perjantaina. Kerroin työterveydessä että olen aloittanut kuntosalilla käynnit ja lääkäri olikin oikein mielissään asiasta ( vaikka fyssari salin minulta kesällä kielsikin ). Sairauslomaa pamahti taas lokakuun loppuun saakka. Perjantaina tosiaan kävin sitten Päijät-Hämeen keskussairaalassa ortopedin juttusilla. Magneettikuvat nähdessään sanoi heti ettei oikein hyvältä näytä . Kun selkä on vaivannut jo niin pitkään, niin hänen mielestään ei tässä vaiheessa enää ole muita keinoja kuin luudutusleikkaus. Joten leikkausjonossa ollaan, n. 4 kk on jonon pituus. Hammaslääkärin tilasin tänään, tosin ajan sain vasta 9.11, ensin rötgeniin ja sitten hammaslääkärille. Kun hampaat on saatu kuntoon niin sitten soitan keskussairaalaan että olen leikkauskunnossa. Saattavat sitten tarjota peruutusaikaa jos sellainen ilmaantuu. Ja tuo ortopedi kehoitti muuten myöskin käymään siellä salilla, lihaskunto on saatava hyväksi ennen leikkausta. Minulle pamahti keuhkoputkentulehdus viikolla ja onneksi sain perjantaina tuolta ortopedilta antibioottireseptin, ei tarvinnut enää muualta alkaa aikaa varaamaan.

Lauantaina olikin sitten Tuuloksen näyttely, kotoa mukaan lähti Manta ja Hulda. Molemmat pesemättöminä, perjantaina olin nimittäin tuon sairaalakeikan jälkeen todella kipeä, selkä pois pelistä, kuumetta ja kamala yskä. No joka tapauksessa Tuulokseen aamulla lähdettiin ja aamulla kiireessä kävin omat koirat läpi tässä kotona. Näyttelypaikalla sitten trimmailin kolme kasvattia ennen kehiä, sekä esitin yhteensä neljä koiraa. Voitte uskoa että hammasta purren ja tajunnan rajamailla selvisin enää kotipihassa autosta sisään. Lauantai-ilta menikin sitten sohvalla kuumeessa ja selkäkivuissa. Eilenkin vielä olin aivan puolikuollut. Nyt alkaa taas elämä voittamaan pikkuhiljaa. 

Näyttelyssä ei mitään suurta saavutettu, mutta kaikki oltiin tyytyväisiä tuloksiin.

Finn Arrow Glamour of Gold ( Hulda ) VET ERI 3

F Little Sunrise ( Manta ) JUN ERI 3

F Mescalero ( Aapo )  AVO EH

F Black Amor ( Onni ) AVO ERI 4

F Minnehaha ( Elma ) AVO EH

( Aapo, Onni ja Elmahan ovat Huldan lapsia )

Kasvattajaluokka 2. KP

Vaikka rankka reissu olikin, niin mukava päivä kuitenkin. Kiva kun kerrankin oli useampi kasvatti kehässä ja muuten meikäläisen ensimmäinen kasvattajaluokka :)

Yskä on vielä karsea ja tänään en mennyt salille, ollaan kaverin kanssa käyty ma, ke ja pe, jospa tästä keskiviikkona jo sen verran uskaltaisi.