Riinellä on nyt mitä ilmeisimmin virtsatietulehdus ja sen takia on täällä pari yötä mennyt ihan harakoille. Riine on ollut koko ajan vesikupilla ja tietenkin sitten myöskin pissattaa koko ajan kun juo, juo ja juo. En saanut tänään aikaa lääkärille mutta puhelimessa sovittiin että aloitetaan nyt lääkitys virtsatietulehdukseen ja katsotaan helpottaako. Riinellä ei ole ollut mitään muuta oiretta kun kova juominen ja siitä johtuen lisääntynyt pissaaminen. Aamulla mittasin lämmön ja se oli ihan normaali, ruoka on maistunut ja virtaa riittänyt normaaliin tapaan. Toivottavasti alkaa nuo antibiootit auttamaan, itseasiassa ei tuo enää nyt illasta ole juurikaan vettä litkinytkään.

Töistä tullessa laitoin koirat tarhaan ja kun ikkunasta niitä seurailin niin kovasti oli Riine jo häntä rullalla itseään pojille tarjoamassa, kahdeksas vuorokausi on nyt juoksua menossa. Enkä kyllä ota pienintäkään riskiä että sen joku astuisi joten olkoot nyt sitten tytöt keskenään. Pitkä aika onkin nyt erossa oloa edessä kun Huldalla on parhaat päivät vasta viikon päästä.....Pieni ongelma on nyt tuo Peikko jota ei tuolla kylmässä tarhassa voi makuuttaa joten kun muut pojat on ulkona niin Peikko on noiden juoksuisten tyttöjen kanssa täällä yläkerrassa, tosin porttien takana mutta ressu joutuu hyviä tyttöjen hajuja haistelemaan. Ja vaikka Peikko vanha onkin ja dementia ajoittain vaivaakin niin hyvässä muistissa näkyy olevan tuo tyttöjen tuoksu :)
Seuraavat pari viikkoa me tytöt nukutaankin tuolla alakerrassa ja miehet sitten täällä ylhäällä.

Järjettömän liukasta on nyt tuolla pihalla. Tarha ja nurmikkoalueet on kyllä vielä mukavasti puhtaan lumen peitossa mutta taloa kiertävä ajotie on aivan peilijäässä. Olisi nyt vaan lämmintä että sulaisi pian lumet ja jäät. Mukavan lämpimiä päiviä on kyllä taas ollutkin, tosin aurinko kyllä saisi paistaa niin saisi lumet todella vauhtia.