Niin se aika vaan on mennyt vauhdilla ja se pieni karvainen pallo joka meille muutti vuosia sitten, on nyt 12 vuotias vanhaherra. Peikko on aina ollut oikein unelmien "kotikoira", helpompaa ja kiltimpää kaveria ei olisi voinut toivoa. Räväkkää harrastuskoiraa siitä tuskin olisi aikoinaan saanut mutta eipä täällä siitä sellaista kukaan ole koskaan yrittänytkään. Riittää kun ollaan sen kanssa näyttelyissä kierrelty ja jopa ihan sertikin jossain vaiheessa napattu. Särkylääkkeillä mennään ja ihan hyvässä kunnossa pappa vielä on, tosin lenkit on muuttuneet aika verkkaisiksi, hänellä kun ei kiire ole mihinkään....

Riinen kanssa käytiin tänään tehosterokotuksissa ja nyt voidaan turvallisin mielin alkaa liikkumaan missä vaan. Niitä mätsäreitä täytyy alkaa nyt koluamaan ja voisi kai tuon tättähäärän kanssa poiketa vaikka jossakin pentukoulussa.

Artun sain pikaisesti trimmattua ja huomenna on sitä vielä siistittävä ja pestävä osittain. Pohjavilla on irti joten en sitä kokonaan voi pestä ettei tiputa kaikkea karvaa. Neljään näyttelyyn kun sen olen vielä ilmoittanut.

Tässä muutama kuva päivänsankarista " Kiamoran Best In Show" Peikko.