Tänään käytiin Riinen kanssa aamupäivällä viemässä isäntä Lahteen työkaverille kun sieltä lähtivät mölkkykisoihin. Heillä on Leonbergi Maxi ja Australianpaimenkoira Musca. Kyllä tuo Riine vaan sellainen tättähäärä on että eipä se kummemmin aristellut noita isojakaan, itseasiassa välillä antoi hammasta liian innokkaalle Maxille :) Sieltä kun kotiuduttiin niin taas joku ihme energiapiikki iski ja sain pyykättyä ja siivoiltua oikein pidemmän kaavan mukaan.

Kuvia kävin taas napsimassa kun ei tässä nyt ole taas oikein muutakaan, tv:tä ei jaksa katsella kun ei sieltä oikein mitään katsottavaa tule.

Kirsikoita meille tuohon ainoaan, vanhaan ja villiintyneeseen puuhun tulee ihan kamalasti, ne on vaan niin happamia ettei niitä voi syödä. Mietinkin että jos niistä yrittäisi vaikka viiniä tehdä.....en ole kyllä koskaan tehnyt kotiviiniä joten... Luumuja tai oikeammin Kriikunoita tulee myös paljon mutta ne on hyviä ja makeita naposteltavia. Omenoita pongasin tasan yhden pihapuusta :)

Ja tottahan sitä yksi koirakuvakin pitää seassa olla, Veeti pystyn korvansa kanssa, jolle laiska emäntä ei ole taas saanut tehtyä mitään :) No jos joskus Veeti menee näytille johonkin niin sitten hoidetaan :)

Kirsikat ja Kriikunat :

Mustanmerenruusu kukkii sittenkin ja tämä keltainen Orvokki tuoksuu tosi vahvasti hunajalle.

Se ainokainen omena.

Ja meidän perheen ADHD :)