Hengissä edelleen, vaikka en ole saanut tänne aikaiseksi mitään kirjoitella. Kun ei täällä meillä tapahdu mitään ! Kuntosalilla olen ahkerasti käynyt selkäkivusta huolimatta ja meinaan sitä jatkaakkin leikkaukseen saakka. Tosin en kyllä tiedä milloin sinne leikkaukseen sitten voin mennä, hampaaseen nimittäin aloitetaan juurihoito ja ensimmäinen hoitokerta on vasta ihan joulukuun lopussa. Siihen sitten vielä pari-kolme muuta hoitoaikaa niin viikkotolkullahan tuohon hoitoon uppoaa aikaa. Viimeviikolla tosiaan kävin hammaslääkärissä ja hampaat muuten kunnossa, mutta yhdessä juuressa tulehdus, joten eipä muuta kuin juurihoitoa, apua. 

Ilmat on olleet ihan järkyttävät, sadetta, märkää ja likaa. Koirat alkaa olla todella likaisia mutta eipä noita näillä keleillä kannata pestä. Manta lähtee viikonpäästä Jyväskylän näyttelyyn, joten se joutuu kyllä pesuun, muut saa odottaa. Tassuja sain niiltä aikaiseksi vähän trimmailla, etteivät kantaisi niin paljon kuraa tänne sisälle. Säihin ei näy ihan heti olevan tulossa mitään muutosta, koko ensiviikolle luvattu vesisadetta, masentavaa. On siinä taas tekemistä että tästä kevääseen kunnialla selvitään.

Meikäläinen on muuten nyt kesälomalla :) No ihan sama vaikka olen lomalla vasta nyt, eipä tuo alkukesän sää paljon tämän kummoisempaa ollut. Joulukuussa pitäisi mennä töihin, jaa, katsotaan nyt onko meikäläisestä töihin menijäksi ennekuin selkä joskus saadaan edes jonkinlaiseen kuntoon. Tällä hetkellä selkä on todella huonossa kunnossa enkä muutamaan viikkoon ole saanut kunnolla nukuttua kipujen takia. Yöt on erityisen pahoja, päivisin sitä jotenkin turtuu tuohon kipuun mutta yöt on kyllä yhtä tuskaa. Jos pysyisi liikkumatta kyljellään niin olisi ok, mutta sitten on lonkat kuin tulessa. Kyljen kääntäminen vaatii aikalailla ponnisteluja ja muutenkin joka liike sattuu. No mutta, jospa sitä vuoden päästä olisi täälläkin jo vähän paremmat fiilikset, sitä odotellessa.