Harmaata on ollut koko päivän, ei ole onneksi satanut. Koirat olleet ulkona pitkin päivää. Eilisen ihanan metsälenkin jälkeen ajattelin, että tänään lähden aamusta tekemään saman lenkin, mutta selkä onkin ollut niin kipeä että en meinannut ylös sängystä päästä. Johtuiko huonoista lenkkareista vai epätasaisesta maastosta eilen, mutta joku tuon selän nyt suututti. Pellolla sitten vaan käytiin aamulla käyskentelemässä.

Yön nukuin tosi hyvin, kellon ympäri, tosin pariin kertaan heräsin ja käytin koirat pihalla. Muutaman yön olenkin saanut nyt nukkua oikein hyvin.

Tänään kävin ostamassa meille uuden kameran. Sellaisen mukavan pienen mikä on kiva napata taskuun mukaan kun lähtee ulos tai lenkille. Muutaman kuvan jo nappasin mutta koirista en saanut oikein selviä kuvia aikaiseksi. Täytyy nyt alkaa opiskelemaan tuota pokkaria vaikka järkkärin opiskelutkin on ihan alkutekijöissä. Tällaisen nappasin Gigantista mukaan, halvimmasta päästä mutta poika kehui kyllä ihan asialliseksi kameraksi www.sony.fi/product/dsc-w-series/dsc-w520.

Pihassa ei paljon enää kuvattavaa ole mutta muutaman räpsyn sain otettua. Kukkapenkit alkaa olla kohta siinä kunnossa että saa haravoida nekin talvikuntoon.

Koiratarhan ovikyltti.

Ulko-oven kyltti.

Pari kuvaa ainoasta värillisestä mitä nurmikon lisäksi enää on, muuten niin harmaata.

Riine ja Hulda

Peikko-papparainen