Tänään on ollut mukava kesälomapäivä, sääkin on suosinut. Pakkasta ollut tänään sellaiset -5 joka eilisten lukemien jälkeen tuntuu ihan kesältä. Eilen aamulla herätessä oli mittarissa - 31,9 eikä siitä montaa astetta lauhtunut koko päivänä. Koirat ei eilen juurikaan ulkona viihtyneet, muutamaa pissatusreissua lukuunottamatta. Tänään ovatkin sitten olleet ulkona melkein koko päivän. Aivan ihania muuten tällaiset vapaapäivät kun ei ole mihinkään kiire ja saa pikkuhiljaa touhuilla mitä mieleen juolahtaa. Talvilomaa ja tätä yhtä viimekesän kesälomapäviää olen säästellyt Huldan mahdollisesti tulevaa synnytystä varten mutta kun ei sille onnettomalle tule edes juoksua niin kai näitä lomia täytyy pikkuhiljaa alkaa pitämään pois. Näillä näkymin saattaa pentujen tulo mennä ihan kesälomakuukausille :)

Itse olen touhuillut tässä kaikenlaista, pikkuhiljaa olen siivoillut, pyykkiä tullut pestyä pari koneellista , rieskaa leivottu ja pitkästä aikaa tehty makaronilaatikkoa. Isommalle porukalle kun on aina tehnyt niin ei osaa tuota määrää puolittaa joten nyt syödäänkin isännän kanssa laatikkoa sitten taas muutama päivä.

Tässä tämän päivän aikaansaannoksia, rieskat ei nyt jostain syystä oikein nousseet ja jäivät aika pieniksi.

Jokohan olisi aika heivata tuo punainen joululiina ja punaiset jouluverhot odottamaan seuraavaa joulua......

Tästä linkistä voitte huomata että ei lopu toisilta ihmisiltä kekseliäisyys kesken, yrittänyttä ei laiteta...www.ess.fi/