Tänään olen pitkin päivää kuljeskellut kamera kaulassa pitkin pihaa. Kaunista on kun luonnosta löytyy jos jonkinlaista eriväristä kukkaa. Puolukkaa ja mustikkaa näkyy tulevan ihan kivasti, tosin mustikka on jo kukkansa pudottanut.

puolukka

004.jpg

mustikka

010.jpg

Tämä keltakukkainen on yleinen tienvarsilla, en vaan tiedä mikä lie.

011.jpg

alla leinikki ?

020.jpg

Ja ah niin ihana voikukka joista näiden valkoisten höytypallojen ansiosta saadaan täällä nauttia ensikesänäkin...ja seuraavana.

024.jpg

Meillähän on täällä myös maakellari, jota ei ole käytetty koko sinä aikana kun ollaan täällä asuttu. Pitäisi hieman remppailla niin siitä saisi varmasti ihan käyttökelpoisen maakellarin. Tosin meillä niin vähän mitään säilötään kun tarpeelliset ostetaan tarpeen mukaan kaupasta.

007%20%282%29.jpg

Tänään oli pakko aamusta hieman imuroida kun roskaa ja koirankarvaa oli taas joka paikka pullollaan. Lisäksi pesin muutaman koneellisen pyykkiä. Tiedän taas tehneeni, lääkkeistä huolimatta selkä kohta pois pelistä. Pienen iltalenkin jos saan vielä aikaiseksi niin hyvä on. 

Juhannus oli ja meni vaihtelevassa säässä. Päivisin satoi mutta illaksi onneksi hieman aurinkokin pilkahteli. Kahtena iltana istusketiin ja grillailtiin naapureiden ja ystävien kanssa tässä meillä. Nyt ollaan sitten matkalla syksyä kohti...