Koko tämä päivä on mennyt päänsärkyä potiessa ja särkylääkkeitä olen napsinut pitkin päivää. Äsken torkuin tuossa hetken ja nyt alkaa pikkuhiljaa jyskytys helpottamaan. Niskat ja hartiat on ihan jumissa, ei vaan saa aikaiseksi mennä hierojalle.
Tänään oli tarkoitus mennä kaverille 7 viikkoisia collienpentuja katsomaan vaan enpä nyt sitten kyennyt. Isännällä oli muuten eilen illalla järkyttävä päänsärky ja nyt tuo on kuumeessa......ettei vaan sama homma ole tulossa minullekkin.

Aamuksi luvannut pakkasta ja nyt kun tiet on sateen jäljiltä märät niin liukastahan se sitten aamulla on. Kesärenkaat on meillä vielä kummassakin autossa. No täytyy vaan varovasti yrittää ajella että selviää kunnialla työmaalle.

Muutama kukka täällä sisällä on vielä kukassa ja ovat ihan mukavia väriläiskiä tämän harmauden keskellä. Ulkona kasvaa maa-artisokkaa ja sitä pitäisi kaivaa sen verran ylös että saisi siitä edes yhden keiton tehtyä. Joku nimittäin tässä kehui maa-artisokkakeiton olevan hyvää. Täytyy alkaa googlettelemaan ohjetta :)

Pelargoniat

Syyskaktukset oli koko kesän pihalla ja nyt jaksavat taas kukkia.