Eilen magneettikuvaus Kouvolassa ja meinasi mennä ihan metsään. Navigaattori ei tuntenut osoitetta ja kännykkäkin meni jumiin kun sillä yritin karttaa selailla. Onneksi lähdin hyvissä ajoin liikkeelle, meni nimittäin tovi jos toinenkin että löysin perille. Lopulta vedin auton parkkiin ja kysyin ohikulkijalta missä määränpääni mahtaa olla, lähellä oli, n. 150 m siitä mihin auton olin jättänyt. Ehdin siis ajoissa.

Ensimmäistä kertaa eläissäni olin magneettikuvauksessa ja olihan tuo taas yksi kokemus lisää, en yhtään ihmettele jos ahtaanpaikankammoinen on kauhuissaan. Olihan tuo outoa maata putkessa, onneksi sain kuulokkeet korville joista sain radiota kuunnella. Piti nimittäin aika meteliä mokoma vekotin. Lääkärinlausunnonkin sain jo eilen ja sen perusteella mitä siitä ymmärsin, voin todeta että vikaa ei ole päässä vaan oikeasti selässä. No maanantaina saan omalta lääkäriltä sitten selvityksen asiaan kun lausunnon ja kuvien kanssa painun hänen luokseen. Sitä odotellessa...

Huomenna Riinen kanssa Riihimäelle näyttelyyn. aamusta sen jo trimmasin ja siistin, illasta en olisi enää kyennytkään. Tuntui selkä ottavan nokkiinsa eilisen autossa istumisen jäljiltä ja tänään onkin taas kipuja ollut ihan mukavasti.

On kai se kesä nyt, vaikkei siltä tunnu. Mielettömän kylmä tuuli ja vaikka aurinko paistaakin eipä nuo lämpötilat ole kovin korkealle nousseet, hrr palelee.

Omenapuu kukkii, saadaan siis ehkä muutama omenakin.

012.jpg

Kärhö kukassaan

013.jpg

Hyvä on näkö vielä Arttu-papalla, pongasi kaukana puunlatvassa variksen jonka minä nappasin kuvaan.

017.jpg