Karsea päivä töissä, taas vaihteeksi. Puolet päivästä naputtelin tiliöintejä uuteen ohjelmaan. Kaikki hyvin siihen saakka kun olin noin 200 riviä syöttänyt, kieli keskellä suuta, ja yritin lähettää tiliöinnit eteenpäin. Kone herjaa että ei onnistu, kukaan ei tietty ehtinyt siinä vaiheessa auttamaan, sanoivat vaan että jatketaan huomenna , eivät ehdi nyt. Vannotin että eihän nuo kaikki miljoonat ohjelmaan syöttämäni numerot nyt vaan yön aikana häviä mihinkään, ei pitäisi hävitä. Sen vaan sanon että jos tuo kaikki tämän päivän työ on mennyt hukkaan, niin siinä vaiheessa tulee kyllä itku ja lyön hanskat tiskiin. Muutenkin on aika karseat fiilikset kun pitää yrittää uuden ohjelman kanssa pärjätä ilman minkäänlaista suurempaa opastusta. 

Aamulla oli mukava herätys, paskat olkkarin matolla ja roiskeita eteisen lattiat ja seinät täynnä. Joku kai oli siinä kohtaa ravistellut. Takapuolet oli kaikilla ihan puhtaat ja vieläkään en tiedä kuka noista oli asialla. Arttu ei ainakaan kun nukkui meidän kanssa makkarissa. Ei mitään vatsatautia mutta jollain vaan oli tullut hätä ja kun aikansa pidätteli niin löysäksihän se tavara sitten muuttuu :) No nyt on kämppä puhdas ja matto pesty. Eiköhän meillä ole kakka-ja pissasavottaa tulevaisuudessa taas tiedossa muutenkin joten nou hätä. Vesi on paskan lääke, vai miten se sanotaan...

Kaksi päivää töitä ja sitten 7 päivää lomaa, kaksi aikaista herätystä on vielä jaksettava. Ja vaikka tuleva pentu valvottaisi kuinka, niin ei haittaa kun ei tarvitse aamulla mihinkään lähteä ja saa yökkärit päällä hillua vaikka puolille päivin .