Nyt on juhlat juhlittu ja palattu takaisin normaaliin arkeen, ihan hyvä. Tässä on ollut jo päivistäkin ihan sekaisin kun vapaita on tämän tästä. Töissä on mieletön kiire ja nytkin on veto aivan pois, niskat ja hartiat tulessa. Ei paljon iltaisin enää jaksa tässä koneella olla kun klo 8-16 töissä konetta tuijottaa. Tänään on muutenkin ollut huono olo koko päivän ja toivon ettei nyt vaan mikään vatsapöpö iskisi....

Univelkaakin on taas kerääntynyt kun yöt menee kissan touhuja kuunnellessa ja sen aiheuttamia vahinkoja korjatessa. Illat se nukkuu ja me muut kun käydään maate niin silloin kissa aloittaa omat touhunsa. Huonost nukuttuja öitä taas takana vaikka kuinka monta ja nyt on puhti ihan pois.

Märkää ja sateista ollut pari päivää ja piha on kamalan loskan vallassa. Onneksi loppuviikosta lupasi taas pakastuvaa , ei tarvitse kengät märkinä koiria lenkitellä.
Joulukoristeet keräilin äsken pois ja vein alakertaan odottamaan seuraavaa joulua. Riine ja Pommi olivat tänään tehneet olkipukista selvää jälkeä ja olohuoneessa oli olkisilppua pitkin lattioita. Olivat kai nekin sitä mieltä että joulut on tältä erää juhlittu ja koristeet joutaa silputa.