Tänään käytiin Riinen ja Artun kanssa rokotuksilla. Hyvin meni , oli sen verran hyvät herkut eläinlääkärillä että Riine ei tiennyt koko piikistä yhtään mitään. Reipashan tuo oli muutenkin, niinkuin aina. Peikko olisi täytynyt rokottaa myös mutta tein sen päätöksen että en sitä enää rokota, eiköhän tuolle ole näinä kaikkina vuosina jo rokotuksia annettu siihen malliin että suojaa varmasti on. Ja kun ei sen kanssa enää missään koiratapahtumissa kuitenkaan käydä. Vajaa 200 euroa taas köyhdyin mutta samalla reissulla otin Peikolle kipulääkkeet, Arthroflexit ja Expotit joten ei tuo nyt niin paljon loppujen lopuksi ole.

Riinellä on ollut täällä parina iltana pikkukaveri ja kyllä on uni maittanut kun on samankokoisten kamujen kanssa saanut riehua niin paljoin kuin jaksaa. Loppuviikosta on taas yksi pikkukaveri tulossa leikkimään.

Isännän kanssa tehtiin alkukesästä kasvimaalle laatikko johon kylvin salaatit, yrtit ja porkkanat. Kasvimaa on niin rikkaruohojen peitossa että siihen ei voi mitään kylvää.

Kasvihuoneessa kurkut ja tomaatit on vielä niin pieniä että saadaan niitä vielä jonkinaikaa odotella.

Keväällä istutin pari Karjalanneidon mukulaa joista toinen ei edes lähtenyt kasvuun ja toinenkin on tehnyt vaan pari onnetonta kukkaa.

Eilen illalla päivittelin ja mietin että miten sitä on joskus ehtinyt istua sohvalla telkkaa töllöttämässä kaiket illat. Nykyään hyvä jos Kymmenen Uutiset ehtii katsomaan ja silloinkin on jo niin puhki että meinaa uni tulla silmään väkisin. Kovasti tuntuu olevan iltaisin tekemistä vaikka mitään ei tahdo saada aikaiseksi. Tosin onpa tässä tänäänkin jo iltasella käyty eläinlääkärireissu, hoidettu kasvihuone ja koirat, pesty pyykin ja ehditty tähän koneellekin.