No niin, meni sitten eilinen ilta naapureiden kanssa mölkkyillessä, grillailessa ja olutta tissutellessa. Valvottiin myöhään yöhön ja tämä päivä onkin sitten mennyt ihan harakoille, ei sitä jaksa enää nykyään juhlia ja valvoa, ei sitten millään. No huomenna on uusi päivä, vapaapäivä ja meinaankin Riinen ja Artun saada pestyä, luvannut aivan ihanaa lämmintä säätä. Lunan ja Huldan pesen vasta lauantaina kun sunnuntaina on Lahden näyttely edessä. Niitä on turha vielä tässä vaiheessa pestä kun ehtivät moneen kertaan likaantua ja pölyyntyä tuolla pihalla ennen näyttelyyn menoa.

Parissa päivässä on alkanut ruoho vihertämään ja koirilla riittää taas märehtimistä, kun saavat tuoretta ruohoa napaansa. Joka kevät sama juttu :) Ai hitto, matolääkkeet on edelleen tuolla kaapissa, täytyykin nostaa ne tuohon esille että muistaisi huomenna aamuruoan sekaan ne heittää.

Koirat on saaneet olla ulkona aamusta iltaan, äsken otin ne sisälle syömään ja nyt nukkuvat vatsat pulleina. Kohta ne heitän vielä hetkeksi ulos ja sitten päästäänkin tuonne peittojen alle makoilemaan, sitä odotellessa :)