Niin se taas tuli lisää vuosi meikäläisen mittariin, hui olkoon. Olen yrittänyt olla huomaamaton tänään, mutta niin vaan tämä päivä oli muutamalla kaverilla mielessä. On tullut kortteja, kukkia jne. Isäntä ei aamulla tietenkään asiaa muistanut, mutta päivällä soitti ja onnitteli. Hän nimittäin otti joku aika sitten käsivarteensa tatuoinnin, johon on tatuoituna minun ja poikien synttärit sekä meidän hääpäivä, kun ei niitä koskaan aiemmin ole muistanut :D Tänään hänelle oli päivällä tullut mieleen että näinä päivinä ne muijan synttärit on ja oli katsonut päivän käsivarrestaan :)

Meikäläisen alkuviikon päänsärky kaikkosi ja tilalle tuli mieletön selkäsärky. Selkähän on vihotellut jo kuukausikaupalla ja  kertaalleen olen jo käynyt jalankin ultraamassa veritulpan pelossa. Tuo alaselkä / kannikkasärky säteilee niin voimakkaasti takareiteen ettei välillä voi oikein istua saatika kävellä. No näillä mennään niin kauan kunnes liike loppuu ja on pakko mennä lääkäriin...Minullahan on kaapissa useampi puteli noita homeopaattisia, vaan kun en niitä koskaan muista olevankaan, saatika muista sitäkään mihin vaivaan mitäkin voisi ottaa. Normaali tulehduskipulääkkeet on nyt meikäläiseltä kielletty, kroonisen haavaisen paksusuolitulehduksen takia.

Meillä ei mitään juhlia järjestetä, huomenna on Mantan pesu ja trimmaus edessä sunnuntain näyttelyä varten. Tänään kuitenkin leivoin muffinsseja siltä varalta jos joku sattuu kahvin toivossa poikkeamaan :)

Vadelma/mustikkamuffinsseja

015.jpg

Suolaisia kinkkusuikale, chilijuusto ja maustemuffinsseja. Maku oli aivan mahtava, vaikka ulkonäkö ei. Heittelin tuonne sekaan jos jonkinlaista maustetta.

014.jpg

Työkaverin antama lahjakimppu

003.jpg