Pitkästä aikaa tehtiin sukkien kutomisen sijaan jotain muuta, käytiin Mantan kanssa poikkeamassa Helsingissä Kaapelitehtaalla pentunäyttelyssä. Eikä tuo huonommin 5,5 kuukautiselta Mantalta mennyt, nuorimpana porukasta ( 9 kpl ) ROP-pentu. Pätevä pikkuemäntä se on. Ihan ei Manta yltänyt äitinsä Riinen kanssa samaan, Riine oli kolme vuotta sitten samaisessa Kaapelitehtaan pentunäyttelyssä ROP ja RYP2 :) Pitää ihan laittaa Mantan arvostelu tuohon alle, olen niin tyytyväinen. Tuomarina Marianne Holm.

" Nyt jo hyvin kauniisti tasapainossa oleva kaunislinjainen narttu. Erinomainen pää ja ilme. Kaunis kaula. Erinomainen runko ja raajat. Liikkuu hyvin kauniisti, tehokkaasti ja yhdensuuntaisesti. Itsevarma ja luottavainen. "

Ja olihan ne Mantankin ensimmäiset palkinnotkin ikuistettava, niin ne on ikuistettu meillä muidenkin saavutukset :)

Takana olevassa keltaisessa Pedigreen laatikossa on makupaloja, keksejä jne.

001.jpg

Parin viikon päästä sitten Lunan kanssa Turun reissu edessä. Nyt alkaa sitten näyttelyitä olemaan Mantalla ja Lunalla. Riinen turkkia vielä kasvatellaan ja sitten on senkin vuoro pyörähtää muutamassa kehässä. Tänä vuonna ei ole pentusuunnitelmia joten on pakko käydä muutamat näyttelyt. Vuonna 2016 jos sitten taas saataisiin pennuntuoksua taloon.

Ja sukkia on muuten meikäläinen kutonut, varmaan kaikki mahdolliset värit mitä seitsemän veljeksen Polkassa ja Raidassa on saatavilla, löytyy kohta tuolta meikäläisen sukkalaatikosta :) No voisi kai sitä huonomminkin aikansa käyttää :)