Meillä on ollut kukkapöytänä vuosikaudet oikein retropöytä, varmaan jostain -70 luvulta, muovikaukaloineen päivineen. Tänään se sai lähteä, olisin kuvankin ottanut mutta isäntä ehti sen laittaa pilkkeiksi ja tuleen :) JYSK:istä kävin uuden kukkatason ( tv-tason ) ostamassa, kun nyt siellä näkyi olevan ihan mukavat tarjoukset meneillään. Muutama tovihan tuon kasaamiseen taas meni, kun joka osa on irrallaan ja ruuveja ym. hilavitkuttimia pussikaupalla. Kerrankin tehtiin niin että minä tavasin ohjeita ja ihan niiden mukaan mentiin. Yleensähän meillä ne ohjeet on tapana ottaa kuvioihin mukaan siinä vaiheessa, kun joku menee pieleen. Nyt onnistuttiin kerrasta ja ihan kivahan tuo tuossa olohuoneessa nyt onkin :)

002.jpg

Viimepäivät on menneet selkää potiessä, niinkuin aiemminkin. Nyt on selkä taas vaihteeksi aivan juntturassa kaikesta tämän päivän touhuilusta johtuen, pitihän näet siivotakkin siinä kukkatason asennuksen lomassa. Kelan sairauspäivärahalla olen ollut nyt muutaman viikon ja nyt tuli Kelasta ukaasit, että jos sairausloma jatkuu vielä lokakuussa, niin sitten pitää heille toimittaa fysiatrian erikoislääkärin B-lausunto. Lokakuun alussahan minulla on tuonne PHKS:aan aika, mutta tuskin siellä mikään fyiatrian erikoislääkäri on minua tutkimassa, joten monimutkaiseksi menee. Pitää ilmeisesti sitten erikseen vielä koittaa päästä tuolle erikoisläkärille tuota B-lausuntoa varten, pahoin nimittäin pelkään ettei minusta töihinkään ole. Muutenkin kun nukun niin huonosti kaikki yöt, niin nyt saa sitten huolehtia ja murehtia mitä tästä oikein tuleman pitää.

Kun en ole oikein mihinkään pystynyt enkä jaksanut, niin sukkia olen saanut aikaiseksi ja paljon on tosiaan lankoja hankittuina. Kyllä on meidän lähipiirin villasukkatarpeet turvattu, vuodeksi jos toiseksikin, Lapsille pitää vielä muutamat pienet sukat värkätä ennen talvea. Tässä tämän hetken projekti.

007.jpg

Nyt on pakko koittaa tästä taas päästä vähän liikkeelle, etten ihan jumiudu tähän tuoliin ja tähän asentoon :)