Olipa sitten tilipäivä tänään ja voi sanoa ettei tuonne pankkitilille taas juurikaan mitään maksujen jälkeen jäänyt. Miksiköhän mä käyn töissä ? No ehkä siksi että saa edes nuo vähät laskut ja maksut maksettua. Koiria ilmoitin pariin näyttelyyn, maksoin pari laskua ja lainanlyhennyksen, siinäpä se sitten oli. Kuukauden saa taas odotella sitä melko olematonta palkaa siitä että 8-16 vietän aikani palkkatyön parissa. Aika surullista että suurin osa ihmisen elämästä menee työmaalla ja työkavereita näkee enemmän kuin omaa perhettään. No eipä tässä paljon vaihtoehtoja ole jos meinaa jotenkin elää...

Mantan kanssa saatiin rally-tokopaikka ja sinne olisi parin viikon päästä sitten suunnattava, hölmöilemään. Kai tuolle pitäisi edes pari peruskäskyä opettaa ennen sinne menoa :D Saas nähdä miten me siitä innostutaan, eipä täällä olla koirien kanssa vuosiin muuta harrastettu kuin näyttelyitä. Joskus alkuvuosina innostusta riitti vähän tokoiluunkin, tosin ihan kotitarpeiksi vaan. Muutamissa koulutuksissa käytiin, nyt ei ole enää vuosiin saanut itseään raahattua yhtään mihinkään. Jospa se innostus tästä taas syttyisi. Katsotaan mitä saadaan mantan kanssa aikaiseksi, jospa vaikka sitten Lunankin kanssa innostuisi jotakin harrastamaan. Manta ja Lunahan meillä on tekemistä vailla ja niille olisi hyvä jotakin tekemistä keksiä. Muut tuntuu olevan tyytyväisiä ihan täällä kotona puuhasteluun.

Lomaviikolle on nyt varattu Lunan kuvaukset ja silmätarkki, sekä itselleni aika optikolle. Vielä ensiviikko töitä ja sitten muutama päivä lomailua, kyllä sitä lomaa tässä odotellaankin.