Tulipa sitten käytyä jouluostoksilla, vaikka ihan vaan lankaostoksille lähdin. Joululahjat oli ajateltuna valmiiksi ja niinpä niitä sitten tarttui mukaan siihen malliin, että ainoastaan pari ostosta on tekemättä. Hyvä fiilis, eipä tarvitse enää jouluruuhkiin lähteä, tänään sain ihan rauhassa, ilman väenpaljoutta hoidella tuonkin homman pois päiväjärjestyksestä. Selkä oli aivan poikki jo tuosta parin tunnin kaupunkireissusta ja kassien kanniskelusta. No kuinka ollakkaan kotiin tullessa oli postilaatikkoon ilmestynyt B-todistus työterveydestä ja sehän piti sitten siirtää uuteen kuoreen ja lähteä kiikuttamaan postiin. Postireissu olisi kyllä ollut edessä muutenkin huomenna, kun tytöille tilatut Nutrolin-öljyt oli sieltä noudettavissa. B-todistuksen halusin kuitenkin heti eteenpäin Kelaan, kun niiden käsittelyajat on mitä on. Ja tosiaan, nyt selkä on totaalisen loppu. Ei meinaa enää tossu nousta kun selkä rutisee, paukkuu ja kipuilee.

Huomenna olisi sitten Mantan siistiminen lauantaita varten. Pesua ja buunausta huomiselle siis tiedossa, vaikkakin pesu on jätettävä alkuiltaan, kiitos näiden mukavien paskakelien. Vettä, vettä ja vielä vähän vettä on näemmä tiedossa tuleville päivillekin. 

Viikonloppuna meidän isäntä täyttää 50v. ja sunnuntaina on läheiset tulossa kahville. Ruokakaupastakin jouduin selkä vääränä raahaamaan kahvittelutarpeet sekä viikonlopun ruuat. Huomenna pitäisi joku kuivakakku ehtiä leipaista muun touhun ohella. Hänellä on huomenna kaveripirskeet miesten kesken moottoripyöräkerholla ja luulen että eiköhän sitä meikäläinen joudu osallistumaan huomisiin ostostalkoisiin, myös niiden pirskeiden osalta. No kaipa se tästä, luulen että sunnuntai-iltana kun kaadun sänkyyn, en sieltä ihan hevillä pääsekkään ylös.