No niinhän tässä kuitenkin kävi että Pommikissan kulkuset on ihan oikeilla paikoillaan ja olisi sille nyt sitten kastrointiaikaa alettava tilailemaan. Lääkärihän oli sitä mieltä että jos ei kollilla ole kivekset laskeutuneet rokotusikään mennessä niin ne ei siitä enää laskeudukkaan........no kyllä tuolla nyt kulkuset kuitenkin on vaikka ei silloin ollut. :) Pommihan on nyt 7 kk ja ihan hyvä aika olisi se nyt leikkauttaa, kunhan saadaan järjestettyä aika lääkärille ja itselle vielä töistä vapaata keskellä päivää.........onhan tuo isäntä tietty nyt käytettävissä päiväsaikaankin ja eiköhän tuo yhden kissan saa lääkäriin vietyä ja sieltä vielä kotiinkin tuotua.

Töissä on jotenkin ollut niin kiire ja vaihteeksi taas jotenkin mielettömän ankea ilmapiiri, ei kiva. No viikonloppua odotellessa....ja kesälomaa ja eläkettä :) Viikonlopulle ei mitään ohjelmaa, jospa vaikka saisi ulkoiltua. Salpausselän kisaviikonloppu, mutta eipä ole sielläkään tullut käytyä enää moneen vuoteen.

Zooplussan tilaukset tuli tänään ja taas on hetkeksi ruokaa koirille ja kissalle. Maikin Lemmikkikellarista kävin hakemassa lihoja, joten nyt on niitäkin pakkasessa taas jonkin verran.

Ja mitäpä muuta sitä taas piristykseksi kuin iloinen kukkakimppu.

DSC01054-normal.jpg